2019. szeptember 27., péntek

Austin Carlile bal kézzel ír

Az amerikai zenész egy floridai városban született 1987. szeptember 27-én, ma 32 éves. Egészen helyes pasi, egyszer már elvált, ám idén nyáron eljegyezte a barátnőjét. Továbbá sok tetoválása van és 1,93 méter magas. Ez utóbbi azonban vélhetően genetikai betegségének, a Marfan szindrómának a folyománya, amelynek egyéb tünetei hatással voltak eddigi életére. Anyukája, aki 2005-ben hunyt el csupán 38 évesen, s vélhetően ugyanezen betegséggel élt.
Austin Robert Carlile első jelentősebb bandája az Attack Attack! volt, a frontemberük lett. Két album után azonban távozott közülük és megalakította az Of Mice & Men elnevezésű formációt. A kaliforniai metalcore banda története 2009-ben kezdődött. 2010-ben azonban Carlile szívműtétje miatt kilépett, majd a következő esztendőben visszatér a csapathoz és együtt járták a világot. Az énekes aztán 2016 decemberében újra bejelentette kiválását, megint csak egészségügyi okok miatt. A 2016-ban megkeresztelkedett zenész azóta a Costa Rica-i ifjúsági baseball csapat edzője lett.
Eddigi leghíresebb együttesében sem ő volt az egyetlen balkezes (ott van még a gitáros Phil Manansala), ám Carlile neve kapcsán gyakran kerül szóba Chester Bennington (1976–2017). Tavaly nyáron felröppent a hír, hogy a Linkin Park néhai énekesének helyét netán ő venné át. Az egyébként ugyancsak balkezes zenésszel több ízben is turnéztak közösen, s Carlile elismeréssel szólt néhai zenésztársáról, ám kiderült nem szándékozik a helyére lépni, hanem más tervei vannak.
Austin Carlile balkezes és íráskor is a bal kezébe veszi a tollat, bár inkább markolja azt, technikája az ún. tolótartás. Ezen a felvételen valamelyest kivehető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése