2014. március 20., csütörtök

Chester Bennington bal kézzel ír

Az amerikai énekes az arizoniai Phoenixben 1976. március 20-án született Chester Charles Bennington néven.11 éves volt, amikor elváltak a szülei, de ennél nehezebben feldolgozható élmények is érték. S bizony, belemerült a bódító szerek használatába is, de sikerült abból kikecmeregnie. A zenélés már fiatalon érdekelte, 17 évesen került az első zenekarába. A Linkin Park frontembere 22 évesen lett. S a mai napig tagja a zenekarnak, bár van még saját mellékese is, a Dead by Sunrise.
Magánéletéről annyit, hogy nős, több gyermeke van, köztük saját és örökbefogadott is. Kaliforniában él. Tíz évvel ezelőtt átesett egy lézeres szemműtéten. A tetovált hírességek között is ott a neve, ahogyan a balkezesek között is, joggal.
Chazy Chaz – így becézik – a mikrofont gyakran tartja balkézben. A színpadon olykor gitározik is, ám azt úgy veszi kézbe, ahogyan a jobbkezes többség.
Az alábbi felvételen gyakran láthatjuk ballal gesztikulálni, és azt, hogy a különböző tárgyakat inkább a bal kezébe veszi, na meg léggitározásban is balkezes. Egy pillanatra (1.57-körül) írás közben is láthatjuk, s itt az ún. horgas kéztartással ír.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése