2019. január 9., szerda

Kerris Dorsey bal kézzel ír

A 21. évéhez, a felnőtté válás hivatalos határához ért az amerikai énekes és színésznő. Kerris Lilla Dorsey 1998. január 9-én Los Angelesben született. Egy nővére van. A lányok szüleik menedzselésével viszonylag korán szerepekhez jutottak. Kerris már hétévesen néhány reklámot követően már valódi filmben játszhatott. Két esetben is Reese Witherspoonnal dolgozott, egy ízben a lányát alakította. A 2011-es Pénzcsinálóban Brad Pitt karakterének lányát alakított, s ebben a filmben az énektudását is megmutathatta.
Legtöbben mégis egy televíziós sorozat szereplőjeként ismerhetik. A 2006-2011 években futó Testvérek ( Brothers And Sisters) c. sorozatban Paige Whedon megformálója volt, (és teljes nevén jelent meg a stáblistában)
Egy film hozta meg a szerelmet is számára. Több éve van barátja, akivel az Egy igazán csodás nap (2014) c. filmben együtt játszottak, éspedig testvéreket alakítottak.
Kerris szereti a háziállatokat. Zenéhez és mozgáshoz kötődő hobbijai vannak. Ha gitárral kíséri énekét, a hangszert éppúgy tartja, ahogyan a többség, ám íráskor a tollat bal kezében tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése