2013. augusztus 4., vasárnap

Lisa Kudrow aláírásáról

Liza Kudrow legismertebb szerepe a Jóbarátok Phoebe-je. S ha valaki sokáig játszik egy szerepet bizony előfordul, hogy azt hiszik: ő maga is olyan. Az is megesik, hogy valakit megtalál egy szerep, azaz tényleg az ő egyéniségére szabják.
Az bizonyos, hogy Phoebe is vegetáriánus. És éppúgy balkezes, mint Lisa, akit nemcsak a sorozatban láthattunk bal kézzel írni, a való életben is így tesz.
Vajon, mint mond róla az aláírása?

 
Ebben az aláírásában mintha egészen jelen sem lenne, ki sem írja teljesen a nevét. Ha el akarnánk olvasni, az csak „Li Kud” lenne. Mintha azt mondaná: „csak félig mutatom meg magam”. Az írás azonban oldott, könnyed és gyors, ettől lesz olyan, mintha elfonalasodna. A kezdőbetűi egyáltalán nem kiemelkedőek.
Ez az aláírása arról tanúskodik, hogy ő Phoebe-nél finomabb jelenség. Bár ő is alapvetően érzelmi beállítottságú ember, de sokkal intelligensebb és alkalmazkodóbb, ugyanakkor kiegyensúlyozottabb egyéniség, mint az, akit játszik. Phoebe életszemlélete is sajátságos, s abban hasonlít rá megformálója, hogy ő is saját értékrendszere szerint él.
Phoebe kicsit a föld felett jár, s máshogy szemléli a világot, mint az átlagemberek. Intuitív alkat és hisz az ezoterikus dolgokban. Sokak szerint kicsit „flúgos”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése