2017. december 30., szombat

A Kaliforgia sorozat balkezes szereplői

A David Duchovny főszereplésével készült Hank Moody nevű író körüli eseményekre alapozó Kaliforgia c. tv-sorozat igazán remek karaktereket vonultat fel. A legemlékezetesebbek közül azokról szóljunk, akiket olyan színészek alakítottak, akik a való életben a balkezesek táborába tartoznak.
A harmadik évadban Hank tanárnak áll, és ekkor van, hogy három nővel is „kever”. Egyikük a diákja, őt Eva Amurri formálta meg. Több epizódban is szerepelt, ráadásul pőresége miatt emlékezetessé vált. (És láthattuk is bal kézzel írni!) Az ő lakótársa az a Balt nevű fiú, akinek az írói ambícióit hamar letöri Moody, s a fiú emiatt megpróbál véget vetni az életének. Őt Ed Westwick alakította.
Eva Amurri, Ed Westwick és David Duchovny
közös jelenete
Ugyanebben az évadban tűnt fel egy jelenetben Peter Fonda. Moody ügynöke és barátja Charlie, aki verekedésre kényszerül a szexmániás főnöknőjének fontos ügyfelével. Na ez az ügyfél Peter Fonda.
A negyedik évadban előkerül egy potenciális befektető, akit a tervezett film kapcsán érdekeltek felkeresnek. És akkor a milliárdos Zig Semetauer önakasztással leli halálát. Őt Fisher Stevens formálta meg.
Ugyancsak a negyedik évadban bukkan fel először Pearl, aki a Queens of Dogtown nevű lánybanda énekese. Ott gitározik később Moody lánya. Majd lányának anyja, Moody állandó szerelme találkozgat Pearl apjával. Pearlt Zoe Kravitz alakítja, az apját pedig a színésznő valódi apja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése