2017. július 11., kedd

David Henrie bal kézzel ír

David Clayton Henrie 1989. július 11-én született egy kaliforniai városban. Arizonában nőtt fel öccsével. Anyjuk, aki olasz felmenőkkel bír, tehetségkutató menedzser, apjuk pedig producer. Így nem is annyira meglepő, hogy David és az öccse (Lorenzo James Henrie) is megpróbálkoztak a színjátszással, s mostmár mindketten színésznek mondhatják magukat.
David 13 évesen kapta első jelentősebb szerepét, és 18 esztendős volt, amikor főszerepet kapott egy televíziós sorozatban (Varázslók a Waverley helyből), mely igazán ismertté tette. De említhetjük az Így jártam anyátokkal c. sorozatot, ahol a főszereplő jövőbeli fiát személyesíti meg, így felbukkan ebben is.
Az Apurablók (2009) c. film végén látható is, amint David Henrie bal kézzel ír. Azon kívül hogy balkezes, és bal kézzel ír, az ún. tolótartással, még azt is tudni lehet róla, hogy hithű katolikus. Így érthető, hogy éppen bibliai szövegeket tetováltatott két karjára. Játszik gitáron is, bár ha gitározni látjuk, aligha gondolnánk, hogy balkezes.
A szép szál, barna hajú és zöld szemű ma 28 éves amerikai színész (aki producer, rendező, forgatókönyvíró is) „elkelt”, ugyanis ez év tavaszán megnősült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése