2014. december 24., szerda

Az Igazából szerelem balkezes színészei

A brit romantikus film eredeti címe Love Actually, és 2003-ban mutatták be. Azóta aligha múlhat el karácsony anélkül, hogy valamelyik tv-csatornán ne vetítenék. Hiszen a karácsony körüli időszakban játszódik és több történet fonódik egymásba benne. S mivel sok szereplője van, a nagy számok törvénye alapján, kell lennie a színészek között balkezesnek is. A jelentősebb szerepet alakítók közül, mindjárt említsük Emma Thompsont, akit láthatunk is bal kézzel írni ebben a filmben. S mivel nálam három említhető személy a limit ahhoz, hogy egy film a balkezesei révén önálló bejegyzést kaphasson, keressünk tovább. 
Talán rémlik az a bűbájos párocska, akik testdublőrökként dolgoznak, s így szenvtelenül végzik az erotikus jelenetek beállításánál munkájukat, amíg aztán csak egymásra találnak. A pár férfitagját Martin Freeman alakította.
És ott vannak a friss házasok, ahol a férj barátja beleszeret az ifjú feleségbe, s bár titkolná, de nem tudja. A férjet Peternek hívják, megformálója pedig Chiwetel Ejiofor, aki szintén balkezes.
Az egyik fiú elmegy Amerikába, hogy becsajozzon, s a bárban az egyik „angyalkát” világoskék szerelésben January Jones alakítja. 


Emma Thompson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor, January Jones
Az eddig felsoroltakat láthatják e film jeleneteiből vett képeken. No és még említhetnénk Denise Richards nevét is, aki szintén balkezes, ám csak egy kis szerepben látható a befejező, reptéri jelenetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése