2013. április 11., csütörtök

Alessandra Ambrósio bal kézzel ír

Alessandra Corine Ambrósio vagy – ahogyan becézik – Ale 1981. április 11- én Brazíliában született.  Lengyel és olasz gyökerű családjának benzinkútja volt. A barnaszemű és barnahajú lány már kisiskolás korában elhatározta: modell lesz. Miután átesett egy korrekciós fülműtéten, 12 évesen kezdett modelliskolába járni. 96-ban egy rangos modellversenyen fedezték fel és szerződést kapott. Az új évezred elején már a legkeresettebbek egyike, és 2000 óta Victoria’s Sercet egyik modellje. 2010-11-es évben már a legjobban kereső öt modell között tartották számon.
A New Yorkban élő Ale nemcsak pózol a divatos holmikban, hanem alkalmanként maga is tervez. Számos márka arca volt már. A mozgást kedvelő modell még egy kis tetoválást is megengedett magának.
A brazil szépség 2008 óta van együtt üzletember párjával. Született egy kislányuk 2008 nyarán, Anja. Tavaly egy kisfiúval bővült a család, akit Noah-nak hívnak. Ő pocaklakóként volt a kifutón, hiszen mamája még így is vállalt bemutatót. Nemrégen négyéves kislányával együtt fotózták őket egy cég 2013-mas kollekcióján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése