2012. július 31., kedd

Egy év száz bejegyzéssel

Tavaly augusztusban indult a balkezes grafológia blog. Így már készülhet az első születésnapjára. Úgy adódott, hogy eddig éppen 100 bejegyzés került fel.
Valamiféle összegzés is most lenne aktuális. A száz bejegyzésből 40 mellé került a színész címke. De a zenész, az énekes és az aláírás címke is meghaladta a tucatot. Az elvárható, hogy a "Bal kézzel ír" vigye a prímet, s ez így is van, ez 70 bejegyzéshez illett. 15 alkalommal pedig jogosan jelenhetett meg a "Jobb kézzel ír".
Mivel a népszerű bejegyzéseknél a havi sorrend jelenik meg itt, elárulom, hogy éves viszonylatban a legnépszerűbb bejegyzés a Pinket bemutató lett, ő nagyon elhúzott a többiektől. De az élmezőnyben ott vannak olyan magyar hírességek is, mint dr. Bagdy Emőke és Dávid Kornél. Az első évben két hazai hírességgel sikerült e-mail-ban kapcsolatba lépni s ők személyesen vallottak kézhasználatukról.
Eddig a fő cél az volt, hogy minél több balkezes vagy balkezesnek tartott ismert személy neve kerüljön fel a listára. Szándékaim szerint a következő időszakban a rövid portrék mellett több ízben jelennek meg majd a balkezesek kézírásával kapcsolatos bejegyzések is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése