2014. június 5., csütörtök

Mark Wahlberg is balkezes

Mark Wahlberg
bal kézzel ír

Az amerikai színész Bostonban született Mark Robert Michael Wahlberg néven 1971. június 5-én. Édesanyja hat gyermeket hozott első házasságából, a másodikból három gyerkőc született, Mark a legfiatalabb. Ám szüleik 1982-ban elváltak. (Az apja új házasságából is lett még 3 féltestvére.) Mark problémás kamasz volt, szép kis bűnlajstrommal a rendőrségen, s még börtönben is ült.
Kezdetben tagja volt a The New Kids on the Block népszerű együttesnek, ahogyan szintén balkezes bátyja, Donnie Wahlberg is. Csakhogy Mark még a nagy népszerűség előtt kilépett. Viszont Marky Mark néven egy másik formációval sikeres énekes lett. Ennek kapcsán figyeltek fel testi adottságaira, s ennek köszönhetően modellként is feltűnt.
22 éves korában már filmes karrierje is elindult, s egyre több főszerepet kapott, majd Scorsese thrillere kapcsán (A Tégla, 2006) szakmai díjakra jelölték. Mark Wahlberg ma már élvonalbeli színész, és persze producer is. Hívő ember, létrehozott egy alapítványt is, hogy az elesetteket támogassa.
2001-ben kezdett randevúzni egy modellel, akit 2009-ben vett feleségül, amikor már három közös gyermekük megszületett, sőt már útban volt a negyedik is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése