2012. június 13., szerda

Az Olsen-ikrek: Mary-Kate balkezes, Ashley jobbkezes


Mary-Kate a balkezes,
Ashley a jobbkezes.
A két amerikai színésznőt még gyerekként ismerhettük meg, több filmben alakítottak bájos vagy csíntalan ikerpárokat. A lányok rendkívüli módon hasonlítanak egymásra pedig kétpetéjű ikrek. Kaliforniában 1986. június 13-án egy pénteki napon születtek (az Ikrek-jegyében). Elsőként Ashley Fuller Olsen érkezett, két perccel később Mary-Kate Olsen. 1987-ben kilenc hónapos korukban kezdtek el filmezni. A bájos lánykák szépen felcseperedtek és 2004-ben szerepeltek utoljára együtt filmben. Mary-Kate folytatta a filmezést, Ashley inkább a divattervezés felé fordult. Ma már 26 éves lányok több menő ruházati márkával rendelkeznek. Más ruhatervező hírességekkel ellentétben az alkotás minden fázisának részesei. Tavaly egy neves divatmagazin az év legjobban öltözött testvéreinek titulálta őket.
Hogy melyik melyikük? Ha a hajszínük éppen egyforma, akkor is van némi különbség közöttük: Ashley, aki már születésükkor is nagyobb volt, most 160 cm magas, húga Mary-Kate pedig csak 157 cm.
Ám bizonyosságot kaphatunk, ha éppen írás közben látjuk őket. Hiszen csak Mary-Kate ír bal kézzel. Ashley, nagyobbik lány pedig jobb kezébe veszi a tollat. Az, hogy egyikük jobbkezes, a másik pedig balkezes, ez nem ritka jelenség még az egypetéjű ikrek között sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése