2019. március 27., szerda

Robert Guerrero bal kézzel ír

Robert Guerrero
aláírás közben
Az amerikai ökölvívó, akinek beceneve The Ghost és a hivatalos neve Robert Joseph Guerrero, 36 évvel ezelőtt, 1983. március 27-én egy észak-kaliforniai településen született.
9 évesen kezdte tanulni az ökölvívást, apja volt az első edzője. 15 évesen már országos kiválóság lett, és 18 esztendősen a profi boxra váltott. Karrierje során korosztályának legjobbjaival mérkőzött és volt világelső volt pehelysúlyban és nagypehelysúlyban.
Amikor a ringben eredményessége csökkent, 2017 nyarán bejelentette visszavonulását. De aztán 2018 végén egy magyar fiúval mérkőzött és nyert.
A már Las Vegasban élő sportoló magánéletében sem csak szép pillanatok adódtak. Kamaszkorában megtalálta élete párját. Miután összeházasodtak és két gyermekük született, 2007-ben szembe kellett nézniük egy súlyos betegséggel. Felesége az akut leukémiát csontvelő-átültetéssel tudta leküzdeni. 
Az elmúlt években a család bővült egy örökbefogadott kislánnyal. A nyilatkozat aláírásának pillanatát boldogan tették közzé. Ezt mutatjuk fent. Bár más fotót is találhatunk, amelyen a balkezes ökölvívó írás közben a bal kezében tartja a tollat. Ami a technikáját illeti az tolótartás és az alultartás átmenete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése