2019. március 7., csütörtök

Cameron Daddo is balkezes

Cameron Daddo színész, zenész és televíziós személyiség a legidősebb  a négy Daddo-fivér közül, akik az ausztrál szórakoztató médiában mindannyiban ismertek. Cameron Peter Daddo 1965. március 7-én született Melbourne-ben, és második keresztnévként apjuk nevét is megkapta. Van egy nővére is.

Ausztrália egyik legnépszerűbb személyisége, bár évtizedekig az USÁ-ban élt. Kamaszkorában már néhány évig ott járt iskolába, aztán 18 évesen visszatért szülőhazájába, ahol egyre többet szerepelt a képernyőn. Műsorvezetőként és muzsikusként is népszerű volt már a 80-as évek végén. 1991-ben megnősült és modell feleségével Amerikába költözött. Az ausztrál álompár 1992-től Los Angelesben élt. 1996-2006 között született három gyermekük, akiknek nevei a feleség spirituális érdeklődését is tükrözik.
Cameron Daddo több amerikai sorozatban is kisebb vagy nagyobb (Trükkös halál) szerepet kapott, de az igazi hírnév a filmes világban éppúgy nem lett sajátja, mint ahogyan az LA-i akcentus sem. Már több éve, hogy családjával visszatértek Ausztráliába. Mostanság rádióműsort vezet, zenés produkcióban és televíziós műsorokban is szerepel.
Bal kézzel ír, és ha gitárt fog a kezébe, azt is – úgymond – fordítja tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése