2019. február 28., csütörtök

Mag Ruffman is balkezes

Margaret Ruffman egy kanadai városban született 1957. február 28-án. Egyetemre járt és tanárnak készült, mielőtt egy zenés színházban megkezdte színészi szárnypróbálgatásait.
Mag Ruffman dedikál
A komikust és színésznőt műsorvezetőként is jól ismerik a kanadai nézők. Lakberendezési- és barkácsolós műsorok háziasszonyaként gyakran kerül a képernyőre és magazinokban ad hasznos tanácsokat. Így vélhetően nem kétbalkezes, csak egyszerűen balkezes! Íráshoz bal kezébe veszi a tollat, és barkácsoláskor a szerszámokat is. Hogy miért olyan elkötelezett a kétkezi munka iránt, ahhoz valószínűleg párjának is van némi köze. Lassan három évtizede élnek együtt, és csupán háromheti ismeretség után házasodtak össze. San Franciscóban találkozott az amerikai férfivel, és Mag szülővárosában, Richmond Hillben élnek.
Mag Ruffman a magyar nézőknek televíziós sorozatokból lehet ismerős. Az Anna (1985-től) sorozatban Alice Lawson szerepében láthattuk. Azt követően a világ számos országában vetített Váratlan utazás (1990–1996) c. sorozatban az újságírónő Olivia King-Dale megformálója volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése