2018. augusztus 10., péntek

Angie Harmon bal kézzel ír

Angela Michella Harmon 1972. augusztus 10-én született a texasi Highland Park nevű településen. Az amerikai modell és színésznő ereiben édesanyja révén görög vér is csörgedezik, apja családjában pedig német és ír ősöket is számba vehet.
Szülei ugyan elváltak, de azt tudni lehet róluk, hogy egykor mindketten modellként dolgoztak. Angie gyermekként kezdte a modellkedést, és szép sikereket ért el ezen a pályán, neves tervezők és magazinok foglalkoztatták.
1995-ben kapta első filmszerepét, miután David Hasselhoff felfedezte a szépséges fiatal lányt egy repülőút során.
Baywatch Nights sorozatban is játszott és azóta is kisebb-nagyobb szerepeket kap. A legismertebb szerepe a Rizzoli & Isles, nálunk Született detektívek címen vetített (2010–2016) televíziós sorozatból Jane Rizzoli nyomozó. E szerep révén színészi díjakat is nyert.
Mire a sorozat befejeződött a magánéletben Angie Harmon elvált nő lett. A nagyon romantikus lánykérés húsz éve, 1998-ban történt, amikor Jason Sehorn az amerikai-futball-játékos Jay Leno esti beszélgetős show-műsorában letérdelt elé és megkérte a kezét. 2001 nyarán keltek egybe, és 2003-2008 között három lányuk született.
Angie Harmon is a balkezesek táborához tartozik, íráshoz bal kezébe veszi a tollat, s ami a technikáját illeti, az alultartást alkalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése