2018. augusztus 5., vasárnap

Dukai Regina is balkezes

Dukai Regina balkezes, és bal kézzel ír, mégpedig az ún. alultartással. De tud – úgymond – függőlegesen is írni. Ezek e helyen a legfontosabb infók róla, ám ezt-azt még lehet tudni róla, hiszen életét nagyjából 15 éve a média figyelme kíséri.
Kapuváron született 1983. augusztus 5-én. Az édesanyja óvónő, aki hagyta, hogy lánya a bal kezét használja. Regina szülővárosában járt iskolába, és a zene már fiatalon komolyan érdekelte. Énektanárhoz is járt. Tiniként egy televíziós előadói versenyben is elindult. Mégis a szépségversenyeken futott be. Ám amikor 2003-ban a Coca Cola Ezüstlány verseny megnyerte ismertté lett. Fotózásokat is vállalt, de az éneklésről sem mondott le 2004-ban jelent meg az akkor húszéves Dukai Regina első albuma, majd 2006-ban egy film betétdalát énekelhette.
Azóta is több lábon áll, az éneklés, műsorvezetés mellett az öltözködés terén különböző üzleti vállalkozások részese. Mégis elsősorban az egyik legismertebb glammodell hazánkban, ő nyerte az FHM magazin 100 Bombázó versenyét 2008-ban.
Laktózérzékeny, így oda kell figyelnie arra, mit eszik. Regina szeret enni és főzni is, elsősorban az olasz és a magyar konyha kedvelője.
Az aktív élet és a rendszeres testmozgás híve, bár szív- és gerincproblémája miatt nagyon tudatosan edz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése