2017. október 3., kedd

Kevin Richardson balkezes

Egy Kentucky-beli városban született 1971. október 3-án Kevin Scott Richardson. Angol, ír, skót, olasz, német és indián vér is csörgedezik az amerikai híresség ereiben. Kiskorában sakkozott és futballozott is, kórustag volt és színdarabokban is játszott. Még nem volt húsz amikor elindult leendő karrierje felé, volt modell és zenés műsorokban is szerepelt. 1993-ban lett a Backstreet Boys egyik énekese, s 2006-ig maradt tagja a nagyon népszerű popcsapatnak, majd 2012-ben újra visszatért a fiúk közé. S bár testvérei közül ő volt a harmadik és egyben legkisebb fiú volt, a Backstreet Boys-nak ő a legidősebb tagja.
Írt filmzenét és játékfilmekben is fel feltűnt karakteres arca. 2015-ben egy független rövidfilmben is szerepelt, melynek a gyermekvállalás a témája.
Kevin úgy húsz éves lehetett, amikor találkozott azzal a lánnyal, akivel aztán 2000 nyarán összekötötte életét. Felesége, Kristin Richardson színésznő és táncos. 2007 júliusában született a nagyfiúk és 2013 júliusában a kisebb. Így Kevin Richardson esetében már jogos a tréfás Backstreet Dad elnevezés. A BSB balkezese az ún. alultartással ír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése