2017. szeptember 27., szerda

Stepfordi feleségek – balkezes hírességek

A Stepfordi feleségek 2004-es remake-je a bábjátékosként ismertté vált filmrendező kezébe került. Csoda, hogy nem mindenki hús-vér ember benne? De ami ennél fontosabb, hogy az első hét kiemelt szereplő között meg is találjuk azt a három balkezest, akiket számba vehetünk e film kapcsán.
A történet központi figurája, Joanna Eberhart, akinek problémái adódnak, s akit Nicole Kidman keltett életre. Korábban már szóltunk a filmes párok összeállításban, hogy Nicole Kidman karakterének férjét, Walter Kresby-t ebben a filmben Matthew Broderick formálta meg. Ők érkeznek újonnan az idilli kisvárosba költözés, hogy kapcsolatukat is rendbe hozhassák. Az idilli városka tele van tökéletes asszonykákkal, az egyik helyi egyik csinos, dolgos és engedelmes asszonykát (Sarah Sunderson) Faith Hill alakította.
Nicole Kidman, Matthew Broderick és Faith Hill
A balkezesek táborába tartozó szereplőket mutatjuk közös fotón a film egyik rendezvényén, anno. (A két oldalon lévő hölgy egyébként nagyjából egykorú.)
A két híres asszonyról idei képet is mutathatunk, való életbeli férjeikkel együtt, egy zenei díjátadón találkoztak éppen. (Kidman kivételével a többiek hivatalosan is country-zenészek!) A férjeik is 1967-es születésűek.
Keith Urban, Nicole Kidmann, Faith Hill, Tim McGraw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése