2015. július 18., szombat

Sebestyén Balázs balkezes


Sebestyén Balázs
bal kézzel ír
A ma 38 éves műsorvezető teljes neve Sebestyén Balázs Ottó és Budapesten született. Van egy bátyja, a szülei elváltak. Balázs kiskorában igazán eleven gyerek volt. Az iskola mellett hosszú évekig birkózott, a gimnáziumban is sportosztályba járt.
A Z+ zenetévén kezdődött műsorvezetői pályája. Országos ismertséget az RTL klub műsoraival szerzett, ahol 2003-ban indult vele a Balázs show. Majd a szókimondó fiatalember újabb és újabb lehetőségeket kapott a csatornán: vezetett talk-show-t és valóságshow-t, és gyakran volt különböző vetélkedők házigazdája.
A televíziózás mellett a rádiózásban is aktív, jelenleg a Class FM Morning Show-jának műsorvezetői triójának tagja. Itt együtt dolgozik feleségével, aki a műsor egyik szerkesztője. Két fiúk van. Az elsőszülöttjük ötéves volt, amikor a második fiú megérkezett, ő decemberben lesz egyéves. (Érdekes, hogy Balázshoz hasonlóan, mindkét gyermeknek 18-án van a születésnapja.)
Amennyire csak lehet, tudatosan védi magánéletét a médiától. Aki szeretné őt jobban megismerni, annak 2008-ában megjelent mélyinterjúkat tartalmazó könyve ehhez némi is pluszt adhat. Aki, akár e könyv kapcsán, akár más alkalommal, autogramot kért tőle, láthatta, hogy Sebestyén Balázs bal kézzel ír. Ahogyan a balkezeseknél úgy a Rák jegyben születetteknél sem ritka, hogy vonzódnak a lelkiséghez, a spiritualitáshoz. Ez úgy tűnik, őrá is igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése