2019. november 23., szombat

Chris Adler, a balkezes dobos

Az amerikai dobos az esztendő e napján született 1972-ben Virginia államban. Christopher James Adler az édesanyjától zongorázni tanult, és amikor alig huszonévesen zenekarban játszott még basszusgitáros volt. Aztán a dobokra váltott. A legnevesebb csapata, melynek az alapító tagja is, a Lamb of God az USA egyik legnépszerűbb groove metal csapatává lett.
1994-ben indult az együttes, Ám mivel és Chris Adler alapvetően nem zenészi karrierjét akarta építgetni még egy évtizedig megtartotta rendes állását. IT-menedzser volt főállásban 2005-ig. Az évek során a dobosok közt egyre nagyobb lett az ázsiója, melynek egyik bizonyítéka, hogy 2015-16-ban a Megadeth tagja lett, bár de nem lett hűtlen „isten bárányaihoz” sem. Csakhogy 2017 végén egy motorbaleset során olyan súlyos sérüléseket szerzett, melyek rehabilitációja elhúzódott, s nem meglepő módon a helyettese lett az együttes új ütőse. Bár még rebesgetik, hogy netán Chris Adler visszatér hozzájuk, hiszen már vállalt másokkal koncertet. Nos a jövőbe nem láthatunk. Nem tudhatjuk sajátos szakálla meddig lesz fizimiskájának része, hogy tetoválásai szaporodnak-e. Azt sem, hogy új szerelmével marad-e örökre. 
Az említésre érdemes, hogy büszkén vállalja hogy vegetáriánus.
A balkezes dobos technikáját ugyan nem elemezzük, viszont az írása kapcsán elmondhatjuk, hogy a tolótartás egy sajátos verziójával veti papírra a betűket. Ezen a videón elleshető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése