2017. április 25., kedd

Osvárt Andrea bal kézzel ír

Osvárt Andrea
autogramot ad
A magyar színésznő és producer a fővárosban született 1979. április 25-én. Egy dunántúli városkában, Tamásiban nőtt fel. Pécsen érettségizett, majd budapesti egyetemen olasz szakon kapott diplomát 2003-ban. Ám akkor ő már évek óta modellkedett, sőt mint modell reklámfilmekben és játékfilmekben is kapott szerepeket. Előbb itthon, majd Olaszországban és New Yorkban tanult színjátszást. És egyre másra hallhattuk, hogy hol ebben, hol abban a filmben szerepel, az egyébként javarészt Olaszországban élő szépség. Andrea nemcsak Olaszországban, de Németországban ismertté lett. Néhány évvel ezelőtt hazaköltözött. Főszerepet kapott a Megdönteni Hajnal Tímeát c. magyar filmvígjátékban, amelyben modellt alakított. Mostanság egy görög filmet emlegetnek Andrea kapcsán, ahol szerepe szerint ugyancsak „megdöntik”. Ez a Határtalan szerelem, melyben ő egy svéd nőt alakít.
A színésznő angolul, németül és olaszul is beszél, és a filmkészítés világában szerzett tapasztalatait már elsősorban producerként kamatoztatja.
Osvárt Andrea bal kézzel ír. Maga mesélte valahol, hogy esetében az utánzás miatt alakult így. Ma már a Design világában tevékenykedő nővére néhány évvel idősebb nála, így előbb kezdte az iskolát. A kis Andrea pedig egyfolytában utánozta őt. Mivel az íróasztaluk egymással szemben volt, a jobb kézzel író Judit tükörképe a bal kézzel író Andrea lett. Bár egyéb mozdulatait elnézve is sokakban felmerülne, hogy Osvárt Andrea balkezes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése