2019. október 15., kedd

Fedez bal kézzel ír

Az egyik legnépszerűbb és legismertebb olasz rapper ma tölti be a 30. évét. Az énekes, dalszerző és producer teljes neve Federico Leonardo Lucia, Milánóban született és e városhoz közeli településen nőtt fel. Művészeti iskolába járt, ahol rajztudását fejlesztette, amit aztán abbahagyott, és a zene felé fordult. Versenyeken való részvételekkel, videomegosztón közzétett felvételekkel és néhány EP-vel indult a pályája.
Első albumát 2011-ben jelentette meg, s azóta jónéhány lemeze lett kiemelkedően sikeres. Több világszerte ismert és elismert előadóval volt alkalma már együttműködni. Az olaszországi X-Faktor egyik zsűritagjaként is ismert. Ebben az esztendőben Fedez nemcsak turnézott, hanem egy kislemezt kisfiának szentelt.
Az olasz rapper tavaly szeptemberben nősült meg, s esküvője nemcsak az ő hírneve miatt volt jelentős média-esemény, hanem azért is, mert választottja Chiara Ferragni nagyon menő, befolyásos és sikeres divatblogger. 2016 végén kezdtek találkozgatni, majd a következő esztendőben a zenész az egyik koncertjén a színpadon kérte meg az éppen születésnapos lány kezét. Kisfiúk 2018 tavaszán jött a világra. Fedez és családja Milánó és Los Angeles között osztja meg életét.
Tudni lehet róla, hogy sok tetoválása van, és ezeket gyakran teszi közszemlére. Fedez nagyon aktív a közösségi médiában.
A balkezes híresség íráshoz is a bal kezébe veszi a tollat, s az ún. tolótartást alkalmazza íráskor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése