2019. augusztus 10., szombat

Sáfár Mónika bal kézzel ír

A Jászai Mari-díjas színésznő 1965. augusztus 10-én született Budapesten. S bár csak az ötödik nekifutásra vették fel a főiskolára, végzősként már egy zenés színházi produkció, a Mária evangéliuma címszerepében bizonyíthatta tehetségét. S ezzel, bár prózai osztályban végzett, kiváló hangi adottságainak köszönhetően máris a zenés színpadok várták. Kaposvár után 1993-ban a Fővárosi Operettszínházhoz hívták. 2003-től a Madách Színház produkcióiban szerepel. S nem kis szó, hogy mindemellett az operaéneklésben megállta helyét.
Sáfár Mónika dedikál
Sorolhatnánk alakításait, a Csárdáskirálynő Szilviájától a Mamma Mia Rosijáig, ám Sáfár Mónika legkedvesebb „szerepe” minden bizonnyal Franciska anyukája. 2000 született kislánya, s a színésznő két évet volt otthon vele. Nemrégiben a már-már felnőtt Franciska zongorázott abban a különleges családi produkcióban, mely Mónika édesapjának leveleiből készült (Hazaszállnak a füstkarikák).
Tudni lehet, hogy egyik kolléganőjével produkciós irodát hoztak létre. Sáfár Mónikának beszélgetős estje is van (Tehetséggel Sáfárkodók), melyeken művész kollégáit látja vendégül.
A kollégái közül többen is éppen azért kedvelik Sáfár Mónikát, mert karakán egyéniség hatalmas szívvel.
S ha valaki netán a kézírásán keresztül fejtené meg jellemét, az elemzéshez nyugodtan kalkulálja be, hogy Sáfár Mónika balkezes, és az íráshoz is a bal kezébe veszi a tollat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése