2017. augusztus 17., csütörtök

Donnie Wahlberg is balkezes

Donald Edmond Wahlberg, Jr. 1969. augusztus 17-én nyolcadik gyermekként született a Wahlberg családba, és apja keresztnevét kapta. Az ugyancsak balkezes és hasonlóképpen ismert Mark Wahlberg az öccse.
Mindketten bekerültek az 1984-ben alakult New Kids on the Block együttesbe, de öccse még a csapat híressé válása előtt kilépett, Donnie viszont maradt egy évtizedig a bostoni fiúcsapatban és a rivaldafényben.
25 éves elmúlt már, amikor a színészet felé fordult. S az elmúlt bő két évtizedben jónéhány filmben feltűnt. A hatodik érzékben a Bruce Willis megszemélyesítette pszichológus páciensét alakította. Láthattuk őt több Fűrész-filmben is.
S illik említeni egy televíziós sorozatot, amely egy rendőrtisztekről szóló család tagjairól szól. Nálunk Zsaruvér címen fut (eredetileg Blue Bloods), és ebben a legidősebb fiút alakítja.
És természetesen Donnie részese a családi valóság-shownak (Wahlburgers), amely 2014-ben indult, s amelyben anyukájuk is szerepelt.
Ő maga 1999-ben házasodott, amikor párjával egy hatéves kisfiú szülei voltak (23 esztendősen lett először apa). 2001-ben született meg második fiúk. A kapcsolat mégsem tartott örökké. A válási procedúra 2010-ben zárult le. Donnie új párja az első házasságából egy fiút hozott.
Az amerikai színész, énekes és dalszerző naptárja mostanság a New Kids on the Block fellépéseivel lehet tele. És biztosan sokat kérnek tőle autogramot. Donnie Wahlberg a bal kezébe veszi a tollat, hiszen bal kézzel ír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése