2017. március 8., szerda

John Stamos balkezes partnerei

Nőnapi meglepetésül olyan férfiút választottunk, aki ugyan nem balkezes, de mégis szóba hozható a téma kapcsán.
A már ötvenes éveiben járó amerikai színészt a Bír-lak sorozatból ismerhetjük, amiben 1987-95-ig alakított egy jópofa zenészt, akinek görög felmenői is vannak. Ahogyan egyébként magának John Stamosnak is. A hírességeknek kijáró ki-kivel randizott összeállításokban a magas, kékszemű és sötéthajú John Stamos barátnői között több ismert balkezest is találunk. Az időrendet tartva vegyük sorra őket!
Még a General Hospital sorozatban találkoztak a balkezesként számon tartott Demi Moore-ral, és volt köztük valami. Akkoriban mindketten épp csak húsz körül jártak.
Amikor Stamos a Bír-lak kapcsán ismertté lett, együtt jártak Marlee Matlinnel. Ez 1989-ben volt, a már Oscar-díjas színésznő abban az évben lett 24 körül. John két évvel volt idősebb nála.
Stamos már elmúlt harminc, amikor 1994-ben találkozott Rebecca Romijnnal, akivel néhány évvel később házasságot kötöttek, ám a hetedik házassági évfordulójukat már elváltként ünnepelhették volna. Így Stamos 2005 tavaszától randiképes lett, míg színészként a Vészhelyzet sorozat egyik orvosát formálhatta meg.
2006-ban a frissen elvált Denise Richards-szal találkozgatott, de a színésznőnek még korainak tűnt ez, és a gyerekeire akart koncentrálni, így nem mélyült el a kapcsolatuk.
Ezúttal az illusztráláshoz nem John Stamos korábbi párjait választottuk. Ezen a képen két kis hölggyel látható, akikkel a Bír-lakban játszott együtt, és akiknek egyike ugyancsak balkezes. Melyikük is?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése