2017. február 17., péntek

Denise Richards bal kézzel ír

Ma szülinapos az 1971-ben egy Illinois állam-beli településen született színésznő. Francia és német felmenői is vannak. Denise Lee Richards a gimnázium elvégzése után a napfényes Kaliforniába költözött és fotómodellként kezdett dolgozni. Már akkoriban is fel-felbukkant néhány televíziós sorozatban. 1997-ben filmfőszerepet kapott a Csillagközi invázióban, aztán jött a Vad vágyak (melyben az általa megformált fiatal lány rávetette magát a Matt Dillon által alakított tanárra), aztán egy Bond-film (A világ nem elég) melyben csinos atomfizikus volt. Ezek voltak eddig legemlékezetesebb alakításai! Ám, ha csinos nő kell valahova, gyakran kapja meg a szerepet, ahogyan például az Igazából szerelem című filmben is.
A színésznő korábban több ízben forgatott együtt Charlie Sheennel, mígnem kapcsolatuk elmélyedt. Házasság, válás és még azt követően is jóformán csak zűrök jártak ex-férjével. Két lánya született házasságából. Majd Denise Richards negyvenéves korában, 2011-ben örökbefogadott még egy kislányt.
Ugyanekkor megjelentetett egy könyvet magáról (Címe nagyjából Valódi lány a szomszédból). Ugyan a címlapján a jobb kezében tartja a tollat, de valójában Denise Richards balkezes. Bal kézzel is ír, mégpedig tolótartással.
A szép színésznő rendszeresen edz és nagy állatbarát hírében áll. Nemrégiben pedig bevállalta, hogy otthont ad ex-férje rosszcsont fiainak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése