2016. augusztus 21., vasárnap

Demcsák Zsuzsa bal kézzel ír

Demcsák Zsuzsa
bal kézzel ír
Demcsák Zsuzsa Prágában született 1978. augusztus 21-én. Már húsz éve képernyőn van, hiszen 1996-ban az MTV Tonik c. adásában kezdett. Kevesen emlékeznek rá, hogy akkoriban modellversenyen is részt vett, de alakját tekintve bárki elhiheti róla még ma is. Demcsák Zsuzsa a TV2 reggeli magazin műsorának a Mokkának a műsorvezetője. Három idegen nyelven beszél, végzett közgazdászként még jogi tanulmányokat is folytatott. Saját bevallása szerint: munkamániás. De imád sportolni és főzni is. Könyve is jelent meg már gyermekeknek szóló receptekkel, melynek borítóján mosolygó anyukaként látható két gyermekével.
2005-ben éppen a névnapjára született a fia. A következő év nyarán megérkezett második gyermeke is, a lánya. Az utóbbi időben kétgyermekes elvált anyaként él. Miközben magánélete is témát szolgáltat a bulvársajtónak, néhány éve megjelent könyvében maga is elmélyedt életének nehéz időszakában. És egy fotós kollégájával interjúkötetet is készített példaképként szolgáló ismert emberekről.
Demcsák Zsuzsát több ízben láthattuk már főzni különböző műsorokban, és onnan is sejthető, hogy balkezes. De olykor írás közben is láthattuk, s bizony bal kézzel ír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése