2016. július 22., péntek

Balkezesek a Zoolander című filmben

Zoolander, a trendkívüli címmel láthattuk a 2001-ben készült filmet. És nem az a pláne ebben, hogy Ben Stiller személyében a rendező, az egyik író és a producer is balkezes. Hanem amikor elérkezik a CAST (szereplők) felsorolás az első 5 névből négy balkezes színészt takar.
Mindjárt ott a két ellenlábas modell. Közülük a címszereplő, azaz Zoolander megformálója Ben Stiller. A másik modellfiú pedig Hansel, akit Stiller barátja Owen Wilson formál meg. Aztán ott van az üldözendő divatmágus, Mugatu – akit Will Ferrell alakít, és az ő asszisztense, akit Milla Jovovich személyesít meg.
Milla Jovovich, Ben Stiller és Will Ferrell
S ha ennyi nem lenne elég! Nos, feltűnik még a történet során (a 40. perc táján) párbajbíróként David Bowie, aki ugyan itt jobb kézzel jegyzetel, de ő is balkezes volt.

Ben Stiller, David Bowie és Owen Wilson
A Zoolanderben számtalan hírességet láthatunk egy-egy pillanatra, köztük van (4. perc táján) a szintén balkezes Christian Slater is.
És idén megérkezett a folytatás is. S ezek után aligha meglepő, ha jelezzük, a Zoolander 2-ben más híres balkezesek is feltűnnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése