2016. május 1., vasárnap

Három gyermek és három balkezes ex-pasi


Shanna Moakler
Shanna Moakler amerikai modell és színésznő szigorúan véve nem is tartozna érdeklődési körünkbe, mégis említjük, mert több balkezes hírességgel is kapcsolatba került. S ugyan az eddigi partnereiből, nehéz lehet kikövetkeztetni azt, milyen férfi lehet a zsánere, de meg kell kockáztatnunk a feltételezést, lehetséges, hogy neki a balkezes pasik bejönnek.
A 22 éves Shanna és az akkor 24 éves ökölvívó, Oscar de La Hoya 1997 végén találtak egymásra, majd a következő év elején összeköltöztek. 1999 márciusában – szinte születésnapi ajándék volt Shannának – megszületett lányuk Atiana Cecilia. Ám a következő évben Shanna szakított a csélcsap sportolóval.
Egy érettebb, de még ötven alatti férfi következett. Bár azért Shannánál csaknem húsz évvel idősebb Dennis Quaid színésszel randizott 2001-ben. Ez a kapcsolat nem tartott egy évig sem.
De hamarosan egy újabb „kortárs-kapcsolat” követte. Travis Barker zenésszel jöttek össze. Olyannyira, hogy a történetük házassággal és két gyermek születésével folytatódott. Fiúk Landon Asher 2003-ban, a lányuk Alabama Luella 2005-ben született. De a mese nem úgy folytatódott, hogy boldogan éltek, míg… válásukat, még további huzavona és se veled se nélküled helyzetek követték. 

Anyák Napja alkalmából azt kívánjuk neki, hogy háromgyermekes elvált nőként találja meg a boldogságot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése