2016. január 6., szerda

Nők, arcok, nevek és illatok


Ma január 6-án, Vízkereszt napján hat színésznőt említünk. Mindannyian valamely parfümhöz adták arcukat és nevüket, és elmondhatjuk még azt is róluk, hogy balkezesek. 
Julia Roberts széles mosolyával hirdette a Lancôme illatával: az élet szép. Scarlett Johansson több szezonban is a Dolce & Gabbana parfümkollekciójának arca volt. Állítólag maga Scarlett is kedveli a nagy klasszikust, a Chanel No.5-öt, melynek ő még nem, ám Nicole Kidman volt már az arca.
Milla Jovovich, aki színésznő és modell is, több parfüm reklámkampányában feltűnt már, volt már Calvin Klein, Cristian Dior és az Avon egyik illatának megszemélyesítője. Az ugyancsak modellként ismert, de néha színészi feladatot is vállaló Helena Christensen miután modellként több parfüm reklámjában is szerepelt, nemrégiben már saját, (pontosabban személyéhez köthető) illattal is megjelent.

A pálmát mégis a Szex és New York sorozat által stílusikonná lett Sarah Jessica Parker viheti el. SJP ugyanis már több parfümmel is megjelent a piacon, melyek között játékos és pajkos, de igazán különleges illatok-kompozíciókat is találhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése