2015. szeptember 18., péntek

Jason Sudeikis bal kézzel ír


Az amerikai színész és komikus Virginia államban született 1975. szeptember 18-án Daniel Jason Sudeikis néven. A család később Kansas államba költözött, Jason ott nőtt fel. Két húga van. Szülei mindketten üzletemberek. Főleg ír vér csörgedezik az ereiben, némi litvánnal és némettel vegyítve.
Komikusnak indult és szerzőként is kezdte bontogatni szárnyait, amikor már színészi munkákat is kapott. Egy évtizede sincs még ennek. Jason Sudeikis játszott például Tina Fey mellett az NBC A stúdió (30 Rock) c. tv-sorozatában.
S válogassunk tovább a ma 40 éves színésznek azon a filmjeiből, melyben más ismert balkezesek is feltűnnek. Az Elhajlási engedélyben a hasonszőrű barátját Owen Wilson alakította. A Förtelmes főnökökben pedig Jason Bateman volt aki egy másik  kétbalkezes alkalmazottat keltett életre. Az Ivócimborákban pedig Anna Kendrick is játszott. Bár Olivia Wildot gyakrabban említik e film és Sudeikis kapcsán.
Ugyanis Sudeikis első felesége forgatókönyvíró és producer volt, a hetedik évben váltak el. Aztán Jason keresgélt, többek között randevúzott January Jonesszal is. Ám rátalált a szintén elvált (a dr. House sorozatból ismert) Olivia Wildre, ő a párja. Kapcsolatuk harmadik évében szülők lettek, hiszen 2014 tavaszán született meg első gyermekük, egy kisfiú.
A balkezes Jason Sudeikis tolótartással ír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése