2015. június 8., hétfő

Julianna Margulies is balkezes


Az amerikai színésznő 1966. június 8-án született, harmadik lánynak a családba. Egyéves korában a szülei elváltak. Apja reklámíró, anyja balett-táncos és tanár volt. Felmenői között budapesti rabbit, osztrák, román és orosz származásúakat is találunk. A középiskolát követően több évig Európában élt. 
1991-ben kapta élete első filmszerepét. Ám igazán ismert a Vészhelyzet Carol nővéreként lett, 1994-től 2000-ig játszott ebben a tévésorozatban.
Évekig együtt járt az egyik vészhelyzetes kollégájával. Ám elvált szülők gyermekeként sokáig nem akart gyermeket, amíg nem találkozott a párjával. A férje ügyvéd, 2007 végén házasodtak össze, 2008 januárjában született meg a fiúk, akinek ír nevet adtak. A kis srác alig múlt egyéves, amikor megkezdődött A Férjem védelmében sorozat forgatása, amelyben Julianna ügyvédnőt játszik. Az alakításáért szakmai díjat is kapott, s ebben a sorozatban gyakran láthatjuk írni, s bizony a bal kezében tartja a tollat. Ahogyan azt Julianna Margulies a való életben is teszi. A fotók alapján az ún. tolótartással ír. Nemcsak a híres balkezesek, hanem a vegetáriánusok listáin is ott a neve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése