2013. január 1., kedd

A siker jelei Stan Lee aláírásában

Egy feng shui könyvben olvastam, hogy aki sikeres akar lenni, az jól teszi, ha az aláírását emelkedő alapvonallal írja. Az ún. tolótartással író Stan Lee aláírásának alapvonala szépen emelkedik. A határozott vonalvezetésű aláírásban láthatunk két hegycsúcsra emlékeztető alakzatot, melyeket t- és L-betűjéből képzett. S ugye a hegycsúcs jelképezheti a valamit elérni gondolatát.
Stan Lee aláírásában a kezdőbetűk nem annyira kiemelkedőek, mint a t-betűje, mely mindig a legmagasabb betűje lesz, és a fellendítés után, az alsó zónában támaszkodik meg.
A kötöttség és tagoltság kettősége is megfigyelhető az aláírásában. Miközben egybeírja a név két elemét, a mindössze hárombetűs vezetéknevében minden betű után felemeli a tollát. (Így tagolja a nevét: St-anL-e-e.) Az aláírásának végén lévő két e-betű közül a második az érdekesebb, főleg amiatt, hogy a hozzá tartozó paráfot egy megtorpanással húzza vissza a név alá.
Érdemes még egy pillantást vetni az a-betűjére is, mely szintén „méretes”. S mivel a grafológiában a betűszimbolika alapján ez a betű munkához való hozzáállására is utalhat, elmondhatjuk, hogy Stan Lee valóban megdolgozott a sikeréért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése