2013. január 9., szerda

Filmen és valóságban

A Grafológia folyóirat a barátság és szerelem témakörével foglalkozó aktuális száma Párok filmekben és a valóságban címmel közöl összeállítást. A fejtörőként párokba rendezett aláírásokat itt is bemutatjuk. A párok közös jellemzője, hogy nemcsak filmben, hanem a valóságban is párt alkottak. Illetve az egyébként időrendben sorolt párosok közül az utolsó még ma is egy pár.
Az első páros Diane Keaton és Woody Allen nem házasodtak össze, Oscar-díjaik közös filmjükhöz kötődnek. Diane két gyermeket fogadott örökbe, ahogyan a Nicole Kidman és Tom Cruise házaspár is, de közös gyermekük nem született. Bár következő házasságukban mindketten vérszerinti szülők lettek. Kidmannek van Oscar-díja ex-férjének még nincsen. Az aranyszobrocskával hasonló a helyzet az utolsó párosnál is: az asszonynak már van, férjének még nincs. Angelina Jolie és Brad Pitt nem olyan régen keltek egybe gyermekeik hosszas unszolására. Ugyancsak lelkes örökbefogadó szülők, s ők több saját gyerkőccel is büszkélkedhetnek.
Mind a hat színészről elmondható, hogy nevük fel-felbukkan a híres balkezesek listáin. A három pár közös jellemzője az, hogy a nők mindegyike balkezes, és bal kézzel is írnak, ám a férfiak, azaz Tom Cruise és Brad Pitt jobb kézzel írnak, ahogyan Woody Allen is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése