2011. szeptember 8., csütörtök

Pink bal kézzel oszt autogramot

Alecia Beth Moore ma lett 32 éves, Amerikában él, férjezett és van egy kislánya. No meg világhírű is, hiszen ő Pink. A művésznevét gyerekkori beceneve adta, amit azért kapott, mert zavarában ez a szín jelent meg az arcán. Egy időben haja is volt rózsaszín, meg vörös és egészen sötét is, a természetes színe egyébként szőke.
Pink 2000-ben adta ki első albumát, s megjelenése után azonnal elismerő kritikákat kapott és anyagilag is bejött. A következő évben a Lady Marmalade feldolgozás triójának tagjaként még híresebb lett. Ma már nemcsak sikeres énekes, dalszerzőként és filmszínészként is számon tartják. 
Egyszer ezt nyilatkozta: „A legjobb, ami az elmúlt években történt velem, az az, amikor egy 45 éves asszony és a leánya autogramot kértek tőlem, s a furcsaság az volt, hogy nem a fiatalnak kellett. Nem cool ez valahol?" 
De! Ahogyan nagyon divatosak a tetkói is, amelyek között néhány szöveges is van. Ha nincs túlöltözve, autogramosztás közben lehet akár olvasgatni is. Pink a bal kezével osztogatja az autogramot. Étkezése sem szokványos, ugyanis vegetáriánus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése