2019. július 6., szombat

Audrey Fleurot bal kézzel ír

A vörös hajú francia színésznőt egy ezen évtized eleji sikerfilm szereplőjeként ismerhetik a legtöbben. A film az Életrevalók 2011-ből. Audrey Fleurot ebben Philippe titkárnője, Magalie megformálója volt. S ebben láthattuk is, hogy balkezes, hiszen tollat is fogott a kezébe.
Audrey Fleurot Franciaország északi részén egy Szajna-menti településen született 1977. július 6-án. Néhány évet járt egyetemre, majd egy lyoni színházművészeti iskolában diplomázott 2000-ben. Színházi szerepei mellett televíziós produkciókban és filmekben is szerepel.
A filmek közül említjük még a Micsoda nők című 2014-es mozit, amelyben 11 párizsi nő története jelenik meg. Pályája kezdetén a Kaamelott sorozat hozott számára hazájában ismertséget. S bizony akadnak még sorozatokból, melyeket illene említenünk, ilyen a BBC által is átvett Spirál illetve Engrenages c. valamint az Egy francia falu c. sorozat.
A színésznő párja a filmes szakmában dolgozik, mégsem munkájuk kapcsán találkoztak. 2014 elején egy táncos eseményen, ahol mindketten tangóztak, összeakadt a tekintetük. Azon a nyáron már egy teniszverseny döntőjének nézői között láthatták őket a kíváncsiak. A következő esztendőben már szülőkké lettek, 2015. november 19-én Audrey Fleurot egy fiúnak adott életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése