2016. április 1., péntek

Két szerep három balkezes színésszel

Lehetne persze áprilisi tréfa is, valójában arról van szó, hogy a két szerepet több színész is eljátszotta és közöttük van három balkezes. 
Az 1975-79 között készült, négy évada alatt 92 részes amerikai bűnügyi sorozat két nyomozója Starsky és Hutch. A címszereplők közül Paul Michael Glaser alakította a sötét hajú David (röviden Dave) Starsky nyomozót. Kenneth Hutchinson (becenevei Ken vagy Hutch) megformálója pedig a szőke David Soul. E sorozat a hazánkban is népszerű lett.
Teltek múltak az évek, és 2004-ben újraéledtek a karakterek és a kellékek egy mozifilmben, mely ugyancsak a Starsky és Hutch címet kapta. A sorozat hangulatát is felidéző sztorihoz a szöszi meg a sötéthajú színészek is adottak. Ben Stiller vette magára Starsky cuccait, Owen Wilson pedig Ken Hutchinson lett e filmben. A két színész amúgy civilben jó barátságban van. És ebben a filmben egyébként az eredeti színészek is láthatóak voltak. 

Ben Stiller (balra) és Owen Wilson (jobbra) között
az eredetiek David Soul és Paul Michael Glaser

Hogy közülük kik balkezesek? Nos a felsorolásból csak David Soul maradna ki, a többiek mindannyian a balkezesek táborába tartoznak. A nevükhöz kapcsolt linkek pedig korábbi bemutatásukhoz vezetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése