2016. március 13., vasárnap

Kétbalkezesek a Féktelen Minnesota filmben

Húsz éve, 1996-ban mutatták be az eredeti címén Feeling Minnesota filmet, melyet romantikusnak is aposztrofálnak, hiszen szerelmi kapcsolat van a középpontjában. Persze nem kevés kriminalitással fűszerezve, na meg gyakran vannak benne balszerencsés esetek. Ami azért poénos, mert a kétbalkezes pasikat alakító színészek közül több valóban balkezes.
Egy békétlen testvérpár, egy nem érzelmi alapú frigy, no meg féltékenység is van a csavaros történetben. A központi nőalak, aki elvágyik innen, délre, egészen pontosan Las Vegasba, s akit éppen frigyre kényszerítenek, még az esküvőn szemet vet férje öccsére. A férjet Vincent D’Onofrio formálja meg, Keanu Reves pedig az öccse alakítója, akivel formás sógornője hamar viszonyt kezd. Rajtuk kívül még említésre méltó, a film elején már sejthetően, nem a legtisztább zsaru, aki ugyancsak szemet vetett már a hölgyikére. Őt Dan Aykroyd személyesíti meg.
A filmben ugyan írás közben nem látjuk őket, de cigarettázni, ütni és lövöldözni gyakran. A három említett színésznek több közös jelenete is van, ezek közül az egyikből mutatunk egy képet.
Vincent D'Onofrio (hátul), Dan Aykroyd (középen)
Keanu Reves (lefogva)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése