2012. április 19., csütörtök

A balkezes Kate Hudson 33 éves lett

A Los Angelesben 1979-ben e napon született színésznő 21 évesen 2000-ben vált ismertté. A Majdnem híres című film a legjobb női mellékszereplő kategóriában máris Oscar-jelölést hozott neki. Azóta számos sikerfilmben feltűnt.
Hogyan juthatott eszébe színésznek lennie? Nos, az anyukája, a szintén balkezes Goldie Hawn már Oscar-díjas színésznő volt, amikor lánykája született. Vérszerinti apja énekes-komikus és a nevelőapja, Kurt Russell szintén színész. És még a bátyja Oliver is színész lett.
Nos, ennyit a családi pályaorientációról, jöjjenek a magánélet érdekességei. 2000-ben nemcsak híres lett, hanem férjhez is mert Chris Robinsonhoz, egy rock and roll banda énekes gitárosához. 2004. január 4-én született fiúk akit Ryder Russell Robinsonnak hívnak. A házasságnak 2007-ben válás lett a vége. És képbe kerülhettek a balkezes színész fiúk: előbb Owen Wilson, majd őt követte Dax Shepard. Egyik románc sem lett tartós, s Kate keresgélt tovább, mígnem talált végre egy zenészt! Kate Hudson jelenlegi családi állapota: férjezett. Második férje énekes, gitáros, a Muse nevű angol együttes frontembere, Matt Bellamy. Ő korban már jobban illik Kate-hez, mint elődje. És már a közös csemete is megszületett tavaly nyáron, a kisfiú neve Bingham Hawn Bellamy.
Kate Hudson bal kézzel ír, a tollát az írása alatt tolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése