Paul Prudhomme 17 esztendős korában belevágott egy hamburgeres bódé üzemeltetésébe, aztán járta az országot, hogy tapasztalatokat szerezzen szakácsként, bár formális képzésben sosem vett részt. Idővel szülőföldje ízei, a kreol és a cajun konyha mellett kötelezte el magát. 1979-ben nyitotta meg saját éttermét feleségével együtt K-Paul Louisiana Kitchen néven, a megye állama egyik nagyvárosában New Orleans-ben francia negyedében, ahol gyermekkorának ételeit szolgálta fel A 80-as években Louisiana ízeivel egyre népszerűbb lett a médiában is. Fűszereket és élelmiszeripari termékeket is piacra dobott. No meg számtalan szakácskönyvet tett közzé. Köztük olyant is, amely diétás ételeket ajánlott. A testes szakács egyszer maga is egy nagy fogyókúrába.

Dedikációt legtöbbször mottójával (Good Cooking, Good Eating, Good Loving) tette közzé és Chef Paul Pruhomme névvel írta alá. No de a lényeges, hogy bal kézzel írt, mégpedig a felületet elforgatva az írást önmagához közelítve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése