2018. március 21., szerda

Kevin Federline is balkezes

Kevin Earl Federline 1978. március 21-én született Kaliforniában. Felmenőit tekintve számos etnikum szóba kerülhet: olasz, német, angol, ír és skót. Két fivére van. Nyolcéves volt amikor, szülei elváltak.
Bár a K-Fed nevet is használó híresség sokféle tevékenységet folytatott (táncos, rapper, divatmodell, színész, televíziós személyiség, DJ, birkózó) magánélete is eseménydús.
Első párja egy lány és egy fiút szült. Fiának a neve Kaleb Michael Jackson Federline azért érdekes, mert Kevin Federline Michael Jackson háttértáncosa volt. De nincs vége a pikáns részleteknek. A kisfiú születésekor 2004-ben ugyanis már egy másik világsztár került képbe. Federline háttértáncosa volt Britney Spearsnek is, és három hónap randizást követően összehazásodtak. Ennek a frigynek két kisfiú a hozadéka, akikért válásuk során a szülők ádáz csatákat vívtak.
Mindeközben Kevin Federline a kilókkal is küzdelembe kezdett. Egy súlycsökkentő show szereplője is lett.
2008-ban egy röplabdajátékossal jött össze, 2011-ben született lányuk, 2013-ban összeházasodtak, majd 2014 tavaszán a második kislányuk is megszületett. Eddig tehát (legalább) hat gyermek apukája.
A 40 éves Kevin Federline is balkezes, íráshoz bal kezébe veszi a tollat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése