2013. szeptember 13., péntek

Niall Horan húszéves lett

Niall Horan
bal kézzel ír
Ő a legszöszibb fiú a One Direction nevű brit fiúcsapatban. Énekel és gitáron is játszik. Niall James Horan néven született 1993. szeptember 13-án Írország kellős közepén. Ötéves volt a mikor a szülei elváltak, s bátyjával eleinte hol apjuknál, hol az anyjuknál éltek, ám idővel a fiúk inkább apjukkal maradtak. Keresztény iskolába járt és énekelt a kórusban. De gitározni is megtanult.
2010-ben az X-faktorba jelentkezett, de egyénileg nem jutott a legjobbak közé, ám beválogatták a One Direction csapatába. Most ez tölti ki életét. Persze néha lányok is képbe vagy szóba kerülnek. Vidám és hangos srác, és állítólag még álmában is beszél olykor. Van némi klausztrofóbiája és ideges lesz, ha galambok röpködnek körötte. Enni viszont nagyon szeret.
Imádja a swing-zenét és nagy kedvence Michael Buble. És gyakran hasonlítják Justin Bieberhez, aki szintén kedvence, és odavan Barack Obamáért is. Utóbbi kettő szintén balkezes, éppúgy Nialler (így becézik őt). Ha gitáron játszik ez nem tűnik fel, azonban ha aláírást ad, már egyértelmű.
Kedvenc színe a zöld. De ez kit lep meg egy ír esetében? Azért szereti a kéket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése